Paloma Elite Partner

Bácsi Zsuzsa Szépségszalon

Szemhéj tetoválás

Long-Time-Liner szemhéj tetoválás, Szigetszentmiklós

Érdekes, hogy a sminktetoválások közül a szemhéj tetoválástra gondolnak a legkevésbé a vendégeim, legalábbi először:)! Azt mondjátok, nem elég látványos és biztosan nagyon kellemetlen érzés...

KÉPGALÉRIA ITT!
Fb button Kövess a Facebookon, legfrissebb munkáim itt találod!

 

Azért, hogy bebizonyítsam, milyen sokat számít ez az "apróság, megrajzolom a szemkontúrt is azoknak, akik különben ajaksatírozásra vagy szemöldök tetoválásra jönnek hozzám. A szemhéj tetoválás hatalmas előnye ekkor válik láthatóvá, érzékelhetővé, mely talán a leghasznosabb sminktetoválás! Gondolj csak arra, hogy a szemedet szinte mindig kihúzod!

 

A szemhéj tetoválás által a tekintet nyíltabb, igézőbb lesz, a szem nagyobbnak tűnik, a szempillák sűrűbbnek látszanak, a szem színe élénkebbé válik. A vonal lehet egészen vékony, csak a szempillatőben, esetleg vastagabb, mellyel a szem formáját is lehet korrigálni, kicsinyíteni vagy nagyítani.

 

Hogy Neked mi áll jól, azt természetesen előrajzolással, együtt döntjük el. Akár extra vastag szemhéj tetoválás is készíthető, ha Neked az tetszik, és így sminkeled magad nap mint nap. A szemhéj tetoválás nagy segítség minden nőnek, aki a nap bármely szakában jó megjelenésű, ápolt szeretne lenni.

Megoldást jelent azoknak, akik nem tudják vagy esetleg nem jól látják kisminkelni magukat. A fájdalomtól ne félj, kivétel nélkülk mindenki kellemesen csalódik a szemhéj tetoválást illetően.

 

A munkafolyamat kb. 1-2 órát vesz igénybe, korrekcióra itt is szükség van. Ha elrontott szemhéj tetoválásod van, javítható, halványítható. Ha megvan az új szemhéj tetoválás, onnantól az fog dominálni, a nemkívánatos részeket pedig bőrszínnel lefedem.

 

Várlak szeretettel!

Bácsi Zsuzsa

Sminktetoválás, szemöldök tetoválás Bácsi Zsuzsanna A Long-Time-Liner Elite Csapat tagja

Szigetszentmiklós

 

Long-Time-Liner Elite Csapat: Balatonfüred, Budapest1, Budapest2, Budapest3, Kaposvár, Kecskemét, Szigetszentmiklós

 

Szemhéj

Szolgáltatás neve Idő Ár (Ft)
Szemkontúr felül 90' 38.000-54.000
Alsó szemhéj - a legfinomabb természetes vonal 60' 20.000

© 2009 Paloma. Minden jog fenntartva!